Încălzirea apei când folosești panouri radiante: soluții ieftine și eficiente

Încălzirea apei când folosești panouri radiante: soluții ieftine și eficiente

4 +0300, Thursdaydevsck@seocupcake0 comentarii
Panourile radiante sunt o soluție practică și eficientă pentru înlocuirea centralelor pe gaz.

Reducerile la factura de încălzire sunt substanțiale și pot ajunge până la 50%. În plus, beneficiile încălzirii prin infraroșu pentru sănătatea de zi cu zi sunt avantaje pe care nu le putem ignora.

Dacă te întrebi însă cum vei încălzi apa atunci când renunți la centralele pe gaz sau electrice, nu trebuie să îți faci griji. Răspunsul este chiar aici.

Există soluții eficiente, din punct de vedere al costurilor, pe care le poți folosi la tine acasă. Împreună cu panourile radiante Sunjoy  acestea îți vor asigura confortul termic mult dorit.

Toate produsele pe care le-am descris mai jos se pot folosi indiferent de spațiul în care vrei să beneficiezi de apă caldă în lipsa centralelor clasice. Așa cum panourile radiante se pot instala fără proiecte și avize, soluțiile pentru încălzirea apei menajere sunt adaptabile particularităților oricărui tip de spațiu sau locuințe.

Află și cum poți reduce factura la încălzire utilizând panouri radiante

Să vedem așadar care sunt produsele de încălzire a apei atunci când folosești panouri radiante în locuința ta.

Soluții ieftine și eficiente pentru încălzirea apei menajere


Panouri solare




Panourile solare devin din ce în ce mai populare în rândul celor care își doresc o soluție eficientă, rapidă și ieftină pentru încălzirea apei menajere.

Investiția pe care o faci pentru achiziția și montarea panourilor se amortizează rapid și în plus poți obține finanțări importante de la stat. Scopul este acela de a reduce consumul combustibililor convenționali.

Panourile solare vor da randament atât vara, cât și iarna. Ele au nevoie de radiatie solara și nu de căldură pentru a produce energie. Cu toate acestea, iarna poți folosi și o rezistență electrică suplimentară care să susțină încălzirea apei menajere.

Alături de panourile radiante cu infraroșu, panourile solare reprezintă soluția modernă pentru încălzirea locuinței tale. Ambele sisteme sunt sigure, fiabile și versatile. Încearcă-le și nu vei regreta.

 

Boiler cu pompa de căldură


 



O altă soluție pentru încălzirea apei menajere atunci când folosești panouri radiante în locul centralei pe gaz sau electrice o reprezintă boilerele cu pompa de căldură.

Pompele de căldură obțin mai mult de trei sferturi din energia necesară din mediul înconjurător. Pentru restul de energie pompa va utiliza curentul electric.

Pompele de căldură sunt silențioase, eficiente și asigură un consum redus de energie. Instalate alături de panourile radiante cu infraroșu ele vor asigura confortul pe care îl dorești atât de mult.

Și pentru achiziția pompelor de căldură poți obține finanțări de la stat, ceea ce înseamnă că toate costurile pe care trebuie să le investești se vor amortiza în cel mai scurt timp posibil.

 

Boilere electrice


 



Soluția deja clasică pentru încălzirea apei menajere atunci când se renunță la centrala pe gaz este reprezentată de boilerele electrice.

Acestea asigură apă caldă într-un timp scurt și funcționează pe bază de termostat. Pe scurt, apa va fi încălzită doar atunci când este nevoie.

Boilerele au un design discret și pot fi montate în orice loc din casa ta. Le poți folosi pentru a încălzi apa de la baie sau de la bucătărie și le poți monta fără a avea nevoie de autorizații sau proiecte.

Desigur, boilerele pot fi folosite împreună cu panourile solare, în special iarna când soarele este prezent pentru o durată mai scurtă de timp.

Alături de panourile radiante cu infraroșu, boilerele electrice te vor ajuta să economisești la factura de încălzire  și te vor ajuta să beneficiezi de cele mai moderne soluții de încălzire în regim casnic și nu numai.

Dacă ești gata să  schimbi modul în care ai încălzit locuința ta, noi suntem aici să te ajutăm. Folosește pagina de Contact Unic Energo Instal și spune-ne totul despre proiectul tău. Consultanții noștri îți vor oferi cele mai bune sfaturi pentru achiziția și instalarea panourilor radiante Sunjoy.

Vezi toată gama de produse Unic Energo Instal și alege confortul termic indiferent de anotimp.

 

More articles