Ameliorează afecțiunile respiratorii cu sisteme de încălzire prin infraroșu

Ameliorează afecțiunile respiratorii cu sisteme de încălzire prin infraroșu

4 +0300, Thursdaydevsck@seocupcake1 comentariu
Te-ai gândit vreodată că tratamentele medicale pe care le urmezi pentru ameliorarea afecțiunilor respiratorii nu sunt suficiente? Uneori e nevoie ca aceste tratamente să fie secondate de un mediu epurat de bacterii,  propice recuperării.

Cum îți creezi un astfel de mediu în propria ta casă?

Soluția nu este deloc complicată: poți oricând opta pentru montarea panourilor radiante cu infraroșu în fiecare cameră din locuința ta.

Acestea sunt sisteme de încălzire moderne, proiectate special pentru a ameliora afecțiunile respiratorii, indiferent de tipul lor.

Cum funcționează un sistem de încălzire prin panouri radiante cu infraroșu?


Reamintește-ți sentimentul pozitiv pe care îl ai iarna când te expui razelor de soare. Treptat simți cum o căldură plăcută îți învăluie corpul. Inițial, soarele încălzește prin radiații corpurile. Mai apoi aerul este încălzit la rândul său, în mod indirect, prin căldura degajată de acestea.

 Panourile radiante cu infraroșu funcționează după același principiu.

Corpurile din încăpere sunt cele încălzite și nu doar aerul, așa cum se întâmplă în cazul sistemelor de încălzire clasice. Corpurile vor genera căldură, iar aerul va fi și el încălzit indirect.

Această soluție nu va antrena curenții de aer din încăpere, purtători de praf și bacterii aeriene. În plus, spațiul va fi încălzit uniform, defavorizând apariția mucegaiului sau condensului.

Absența mucegaiului sau condensului, cât și eliminarea bacteriilor aeriene din mediul în care îți desfășori cea mai mare parte dintre activități, sunt un câștig.

Însă există anumite tipuri de panouri radiante care optimizează la maximum mediul în care trăiești.


Ce tip de panou radiant este recomandat pentru ameliorarea afecțiunilor respiratorii?


 

O alegere inspirată pentru sănătatea și confortul tău sunt panourile radiante Sunjoy 

Acest tip de panouri radiante cu infraroșu au o funcționare semipermanentă: pe lângă funcția normală de încălzire, sunt prevăzute și cu o funcție terapeutică separată.



Panourile Sunjoy au în componența lor turmalină, un mineral natural, cunoscut la nivel mondial pentru proprietățile sale benefice și pentru emisia de ioni negativi.

De ce ionii negativi sunt un real ajutor pentru problemele tale respiratorii?

Contrar denumirii, ionii negativi sunt cei care acționează benefic asupra mediului și contrabalansează acțiunea nocivă a ionilor pozitivi.

Spațiile în care trăim sunt asaltate de ioni pozitivi, mai ales zonele urbane și locuințele noastre intens tehnologizate. Televizoarele, laptopurile și computerele, uscătoarele de păr, luminile fluorescente sunt doar câteva dintre sursele care produc ioni pozitivi pe bandă rulantă.

Un spațiu excesiv încărcat de ioni pozitivi accentuează oboseala, iritabilitatea, depresia și anxietatea. Desigur, acești factori nu sunt deloc indicați pentru persoanele cu  probleme respiratorii.

Ionii negativi au proprietatea de a neutraliza toate aceste efecte distructive asupra sănătății și psihicului uman. Trebuie să știi că spațiile care emit cei mai mulți ioni negativi sunt pădurile, zonele muntoase, zonele din apropierea cascadelor.

Exact spațiile naturale de care ai atât de multă nevoie pentru a-ți reîncărca bateriile. Din păcate însă, stilul de viață modern face din ce în ce mai dificilă evadarea din jungla urbană.

Uneori, simpla acțiune de a  deschide fereastra și a lăsa aerul să îți pătrundă în casă ajută. Dar dacă trăiești într-o zonă populată, poluată, să deschizi fereastra nu va aduce o schimbare notabilă în viața ta.

Așa că, gândește-te pentru câteva secunde cum ar fi să ai în propria casă o sursă sigură care produce ioni negativi, atât de benefice sănătății tale.

Hai să ne uităm puțin asupra beneficiilor pe care panourile radiante cu turmalină le au asupra stării tale de sănătate.



 

Avantajele panourilor radiante cu infraroșu care au în componența lor turmalina



  • elimină până la 99,9% din bacteriile aeriene;

  • nu usucă aerul din cameră și îl reîmprospătează;

  • combat insomniile, depresia și tulburările de anxietate;

  • au efect calmant asupra sistemului nervos;

  • ameliorează afecțiunile respiratorii;

  • ajută la alimentarea organismului cu oxigen;

  • au funcție antialergică;

  • întăresc sistemul imunitar;

  • combat durerile reumatice;

  • reduc durerile și inflamațiile;

  • stimulează circulația sangvină.


Dacă problemele respiratorii îți afectează buna dispoziție, atunci e momentul să iei atitudine.

După cum ai văzut, un sistem de încălzire prin panouri radiante cu infraroșu te poate ajuta să trăiești mai relaxat, mai sănătos.

Dacă ai nevoie de consiliere și mai multe informații în vederea alegerii produsului potrivit pentru tine, nu ezita să ne contactezi. O poți face ușor și rapid folosind pagina noastră de contact.

Echipa Unic Energo Instal îți stă la dispoziție.

More articles